Wie is Ecoburotic ?

Appelez nous gratuitement au 0 800 14 441

+ de 150 imprimantes
Au meilleur prix


Express levering


Omruiling of terugbetaling


Meer dan 100 000 tevreden B2B klanten


De scanfunctie in het digitale tijdperk

 

U merkte het al op, tegenwoordig moet u meer en meer de “scan”-functie van uw multifunctioneel toestel gebruiken. Meerdere scanopties bieden zich aan, we stellen voor om er een aantal ervan te ontcijferen die u het vaakst gaat gebruiken en dus om u tijd te doen besparen!

Inderdaad, een multifunctioneel toestel zit vol verschillende mogelijkheden die heel vaak niet gekend zijn door de gebruikers door een gebrek aan opleiding of door schrik om door het menu te bladeren...

De verschillende bestemmingen van de scan

Scan naar e-mail 

Scan naar e-mail is een van de meest gebruikte functies. U moet vaak een document terugsturen dat u vooraf moest invullen. Bijv. ondertekend en van en bedrijfsstempel voorzien contract, bestelbon...

Tegenwoordig stuurt u uw document naar uw e-mailadres en dan registreert u het document aan uw bureau. Daarna, stuurt u het terug naar de bestemmeling met de bijlage vergezeld van een bericht. Weinig van u zullen het document een nieuwe naam hebben gegeven.

Weet u dat u tijd kunt winnen en al deze acties op uw multifunctioneel toestel kunt uitvoeren?

Daarom is het noodzakelijk dat hij uitgerust is met een aanraakscherm, dan is het gebruik vlotter!

Zo kunt u uw document een nieuwe naam geven, bijv. bestelbon + naam van uw bedrijf, u voert het e-mailadres van de bestemmeling in en u voorziet deze e-mail van een onderwerp en een bericht die u rechtstreeks met het aanraakscherm invoert.

En om tijd te winnen, als gewoon bent om een document naar eenzelfde bestemmeling te sturen, dan raden wij u aan om de e-mail in uw contacten te registreren, zoals u met uw telefoon doen!

Scan naar uw computer

Zorgt dat u een document naar een dossier van uw computer kan sturen of naar een server (op het netwerk van uw bedrijf). U stuurt een document naar een dossier om het te kunnen delen met andere gebruiker of om het op uw computer te registreren.

Scan naar USB stick

Bepaalde multifunctionele toestellen zorgen dat u naar uw USB-stick kunt scannen, opnieuw tijdswinst. Stel dat u op verplaatsing bent en dat u weinig tijd heeft, u kunt het document naar de USB-stick scannen om het digitaal op te halen.

Scan naar de Cloud

Het multifunctioneel toestel geeft u de mogelijkheid om naar dossiers te sturen in de Cloud, via opslagaccounts in de Cloud.

Chargement...